Ed André har god erfaring og kunnskap om BPA

Vil du vite mere om brukerstyrt personlig assistanse (BPA), slå av en prat med Ed André Andreassen. Han har hatt BPA gjennom privat selskap siden 2012, jobber selv i Heimta og vet mye om hva som er viktig å tenke på.

─ Jeg syns det funger veldig bra med min BPA. Den gjør min hverdag stabil og det blir mulig for meg å stå opp og gå på jobb. Med BPA kan jeg også gjennomføre sosiale aktiviteter, sier Ed André, som blant annet vært i Oslo Spectrum for å se boksingskampen Cecilia Brækhus vs Klara Svensson og Norsk Militær Tattoo. Han har fire assistenter som en av gangen er med han hjemme, på jobb og ute på byen.

På Heimta jobber Ed André med intern IT. Han hjelper medarbeidere med IT-problemer, for eksempel å fjerne virus fra PC:en. Han er også noe av selskapets ambassadør for BPA og kan gi mange praktiske råd om hva en må tenke på som mottaker av tjenesten.

─ Du må først vite hva du vill med din hverdag og planlegge så assistansen kan utformes uti fra det. Det er viktig å være tydelig med hva du trenger, det er du som kjenner din egen kropp best. Du må også kunne lede dine assistenter, være deres arbeidsleder. Jeg er selv ikke typen som sier «du skal», jeg spør de om hjelp i stede, sier Ed André.

Hvis det er noe du lurer på om BPA, kan du kontakte Ed André Andreassen. Han har god kunnskap også om søke- og interimprosessen, der det kan være mye å tenke på.

Du kan ringe Ed André på 913 75 301 eller sende en e-mail til ed.andreassen@stendi.no

Vil du vite mere om Heimtas tilbud innen BPA?

Vil du vite mere om Heimtas tilbud innen BPA, kontakt Kim Nilsson. Les intervju med Kim, eller send en E-post til: kim.nilsson@stendi.no

5afd7112718718b10032c3fe7754d68f66666666666666666666666666